duminică, 18 aprilie 2010

Opinia voastra de ziua pamantului


Invitam pe toata lumea sa isi exprime parerile de ziua planetei pamant din data de 22 aprilie printr-un simplu comentariu la acest post!

Noi avem o parere, si luam atitudine! Vrem sa aflam ce parere aveti si ce atitudine luati voi!

Multumim!
O zi verde!

Varunk velemenyeket a Fold napjan a foldel kapcsolatosan!

Nekunk van egy velemenyunk! Varjuk a tiedet is!

Koszonnyunk szepen!
Kivanunk egy zold napot!


25 de comentarii:

  1. opinia noastra nu prea conteaza asa mult... ca nu noi suntem la putere, dar putem macar sa nu mai aruncam gunoaie pe geamul masinii sau al trenului in miscare, sau sa lasam dupa noi pe munti, amintiri de plastic, sau doze de aluminiu, dati-le foc fratilor daca nu vreti sa le puneti in geanta pina la primul cos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru blog! Arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, dar astept opinia ta despre aceasta minunata zi a planetei noastre mult iubite!

    RăspundețiȘtergere
  4. proba practica

    http://legi-internet.ro/blogs/index.php/2008/09/01/reciclat_de_baterii_uzate_proba_practica?blog=10

    :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Permite-mi sa te contrazic Sergiu Cioban! Noi suntem puterea! Ei ne reprezinta pe noi. Atitudinea noastra fata de mediul in care traim este o problema in momentul de fata. Nu decide nimeni pentru noi daca in scara blocului e mizerie sau nu; daca in baia dintr-o scoala e curata sau nu, daca acasa traim igienic sau nu.
    E vorba de atitudinea fiecaruia!! de nimic altceva!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sziasztok az én nevem Jánosi Tamás Róbert és az én véleményem a földröl a következő:
    Most nem tetszik annyira nekem a föld mert az emberek már nagyon szennyezik a természetet és ezért szenyezett is a levegő és nem tetszk mert akkár hova nézek csak eldobott zacskókat dobozokat ételt tejet meg minden féle büdös olajakat látok de hát persze a legtöbben arra gondolnak, hogy ugyis a föld óriási és nem is veszik észre az emberek, hogy szennyezem a levegőt de ez nem igaz mert egyszer egy szemét aztán már millio de én tudnák ezen segiteni ha a gyerekek és a felnőtek is összefognak és járunk parkokba vidámparkokba és mindenhol összeszedjük a szemetet és egy nap alatt ha ezt betartják az emberek nagyon hamar megtisztulna a föld kébzejetek bele egy nap az egész világ a földért HAJRÁ.

    RăspundețiȘtergere
  7. Koszonom szepen Janosi Tamas! Varunk tobb velemenyeket!

    Egy zold napot kivanok!

    RăspundețiȘtergere
  8. A Föld a mi házunk és egészséges környezetet nyújtott nekünk addig, amig az ember nem avatkozott bele. Hogy milyen lesz ezentúl csak tőlünk függ: tőlem, tőled, mindenkitől.

    RăspundețiȘtergere
  9. A fold gombunk szep volt addig ameddig az emberek nem koszoltak ossze!
    Az en velemenyem az hogy kozos erovel fogjunk ossze es tegyuk a foldunket jobban mondva az othonunkat tegyuk zold arannya!

    RăspundețiȘtergere
  10. A mi Földünk eléggé szenyezett,de ezen lehet váltosztatni.A Földön sok szép látnivalo van pl.találhatoak közetek,ásványok és sok más dolog.A Földünkön úgy lehet segiteni,hogy felszedjük más szemetét ha ledobja vagz minél kevesebbet közlekedjünk autoval,mert a sok benzin káros a körnzezetünkre és kevesebbet kéne használni vegyszereket és más káros szereket.Én ezzel sedittenék a Földön.

    RăspundețiȘtergere
  11. A Föld a mi házunk. Vigyáznunk kéne rá .Sok mindent kéne tegyünk érte.Még jobban kéne védenünk .
    Nagyon szennyezett a levegő ,és sok a szemét ezen kéne változtatnunk.

    RăspundețiȘtergere
  12. A Föld a mi hazánk. Vigyáznunk kell rá . Ne szemeteljünk rajta . Most is túl szennyezett a levegő és sok a szemét ezen sokat kéne változtatni .A szemetet amelyet a földön látunk vegyük fel. Segitsétek a Földet.
    Egy szép zöld napot kivanok.

    RăspundețiȘtergere
  13. Kesz van a mi Foldunk felrobbanni,mert nagyon szennyezzik a vilagot.Az emberek irtoan nem szeretik a mi Foldunket es azert szennyezik.A mi Foldunk egy resze nagyon szennyezett.Ez a szennyezes az emberektol fugg,mert ha nem szennyeznenk annyira akkor lehet hogy meg is maradna.Ezt en mondom:TE SZENNYEZED O SZENNYEZI ES MI SZENNYEZZUK!

    RăspundețiȘtergere
  14. Szerintem a fold nagyon mucskos es szenyezet a sok kocsitol mert az emberek a szemetet a foldre dobjak es ez szenyezi a levegot.Ne szemetejunk mert azert szaporodnak az alatok mind peldaul a macska,kutya.Es ne dobjunk semit a patakba mert a halak ki pusztulnak es ez nem jo a halaknak.Sok alat ki pusztul a mucskos levegoert es ezert nem szepek a parkok.Es szerintem a sok kocsi es a kombinat nagyon szenyezik a levegot.Ne mergezuk a foldet mert ha a foldet nem mergeznenk akor nagyon szep lene.

    RăspundețiȘtergere
  15. A foldon sok orszag van!
    A fold a mi hazunk es egeszseges kornyezet van!

    RăspundețiȘtergere
  16. Köszönöm kedves diákjaim, hogy hozzászoltatok! Ha tudatunkban van a Föld ember általi veszélyeztetése, akkor már csak egy lépés választ el attól, hogy tegyünk is valamit a Föld megmentése érdekében.

    RăspundețiȘtergere
  17. succes cu desfasurarea activitatii, este nevoie de intiativa ! cat mai multe activitati pentru protejarea mediului !

    RăspundețiȘtergere
  18. en azt ajalom minden embernek,hogy a szemetet ne a foldre dobjak hanem a szemetben es ha masokat latnak szemetelni szolitsak meg.A novenyzetre nagyon vigyazon mindenki,mert ha ti nem vigyaztok a foldunk nagyon rosz hejzetben kerul es mar abban is van ezert segitsetek rajta,mert a foldunk nelkul nem tudnank megelni.

    RăspundețiȘtergere
  19. A Fold az egy fontos dolog az embereknek!!De ezt nem sokan veszik eszre...hiaba nezunk fimet a szennyezekerol hiaba mondjuk a tobbi emernek hogy ne dobjak a szemetet a szemetes melle, ha egyszer mi is sajat magunk dobjuk a szemetet a foldre!Meg kellenne probaljunk ugyelnihogy a foldet biztonsagba tartsuk...mert tolunk az emberektol fugg hogy mi lesz a fold sorsa , mert ha odafigyelnenk magunkra elsosorban ,es persze masokra is hogy ne tegyunk anniy kart. Mostanaban mind azt emlegetik az emberek hogy 2012-ben felrobban a fold es mind meghalunk.....de ez szerintem a mi hibank azert mert egy csomo autot gyartanak es egy csomo muanyag dolgot dobnak dbunk a foldre ...es a gyaraknak a fustje is nagyon vekonyitjak az ozon reteget es ezert az ultra ibolya sugarak jobban be hatolnak a Fold kulonbozo rezeire es ez nagy kart okoz....szoval remelem meg nem lesz tul keso ameddig az emberiseg felebred hogy a FOLD veszelyben van...de addig is koszonom hogy irhattam erre az oldalra

    RăspundețiȘtergere
  20. @ Kitty - Mi koszonjuk szepen hogy leirtad a velamenyedet! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. remelem ezentul jobban fognak vigyazni a Foldre. Es remelem , hogy az autokkal is nem fognak annyit menni , szennyezni .

    RăspundețiȘtergere
  22. 25 septembrie 2010
    ziua nationala a curateniei naturii
    propun intalnirea la ora 8 in fata Primariei sau Prefecturii.

    http://www.letsdoitromania.ro/cine-se-implica/

    RăspundețiȘtergere